AFS CAR RENTAL & TOURS SDN BHD

H13,BLOCK H, 1 ST FLOOR

CYBER SQUARE, JALAN LINTAS KEPAYAN,

88300 KOTA KINABALU, SABAH

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean

MOTAC License No : KPK/LN 9390

© 2019 by AFS Car Rental IT Dept

All graphic source : freepik.com       All image source : freepik.com, Pixabay.com & Google

Search
  • AFS BLOGGER

#RM5CHALLENGE

Hi! Trip ke Sabah hujung tahun ni tapi duit tak simpan-simpan lagi?!! Korang ada masalah nak kumpul duit ? Asyik-asyik terpakai je duit simpanan, hujung bulan pecah tabung. Haaa ! Video kali ini saya kongsikan salah satu cara untuk korang kumpul duit mengikut warna duit. (Korang mesti disiplin tau, jangan hujung bulan pecah tabung!!)



Video kali ini adalah #RM5CHALLENGE dimana setiap RM5 yang ada dalam dompet kita, kita cepat-cepat sorok atau masukkan dalam tabung. Kalau kamu nampak ja RM5 dalam dompet, cepat-cepat masukkan dalam tabung.



Korang boleh simpan ikut kemampuan korang, dalam seminggu korang boleh simpan ikut cara korang. Nak setiap hari ke, atau seminggu empat kali, atau setiap kali jumpa RM5 dalam dompet. Contoh nya, dalam seminggu pastikan simpan tiga kali RM5, so dalam seminggu ada RM15. Cuba bayangkan dalam sebulan korang dah boleh simpan berapa banyak? Hehehe.



Kalau korang nak travel hujung tahun ni, korang boleh simpan RM5 bermula sekarang. Korang kira-kira la sendiri kalau setahun dah dapat kumpul berapa banyak. (p/s : bukan RM5 je, tapi RM1, RM10, RM20, RM50, RM100 pun boleh ikut korang la nak asingkan ikut warna duit)



Psstt... Kalau korang plan nak ke SABAH tapi tak jumpa-jumpa lagi pakej yang murah, Korang boleh hubungi kami di @afscarrental atau whatsapp kami wasap.my/601110560064 atau wasap.my/601110560026 kerana kami sekarang menawarkan promosi PAKEJ GROUND + FLIGHT (FREE LUGGAGE 20KG) untuk anda !






Instagram : https://www.instagram.com/afscarrental/

Facebook Page : https://www.facebook.com/AfsCarRentalAndToursSabah/

Hotline : wasap.my/601110560064 OR wasap.my/601110560026






Jangan lupa LIKE, COMMENT, & SHARE video ini !!










44 views